Раїсу Богатирьову взяли під варту на 60 днів — суд задовольнив прохання прокуратури про арешт очільниці МОЗ часів Януковича під заставу 6 млн грн.

Цю інформацію повідомляє "Громадське".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раїса Богатирьова

Як відомо, 27 серпня Раїсу Богатирьову, яка була міністром охорони здоров'я при колишньому президенті України Вікторі Януковичі, після прильоту до України затримали в аеропорту Київ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Богатирьова сьогодні повернулася до України. Була в аеропорту Жуляни, передана Нацполіції", – повідомив спікер Нацполіції Ярослав Тракало.

Раїса Богатирьова
Раїса Богатирьова

Як з'ясувалося, Раїса Богатирьова прилетіла до України з Мінська після того, як суд зобов'язав Генпрокуратуру закрити провадження проти неї.

Нагадаємо, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" в Києві співробітники поліції затримали іранців, яким повинні були передати підроблені документи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", оперативники і патрульна поліція на трасі "Ужгород – Мукачево" затримала іноземців, які намагалися нелегально перетнути кордон.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Інтерполі прийняли рішення зняти з розшуку екс-міністра охорони здоров'я України Раїсу Богатирьову