Відомий російський актор і режисер Олег Меньшиков потрапив до реанімації. За інформацією місцевих ЗМІ, артистові стало погано через алкоголь.

"Художньому керівникові театру Єрмолової стало погано після вживання алкоголю. Артиста екстрено доставили до лікарні. Зараз медики надають йому необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією російських журналістів, інцидент стався кілька днів тому, і зараз артист вже повернувся до роботи. У рідному театрі Меньшикова заперечують те, що причиною госпіталізації стало вживання алкоголю. Вони стверджують, що актор перебував на плановому обстеженні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, несподівано померла легенда кіно.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірку "Мажора" сильно побили, живого місця не залишилося.

Також Знай.uа писав про те, зірка українських серіалів вийшла заміж за російського актора.