Михайло Радуцький, нардеп від партії "Слуга народу" і засновник клініки "Борис" сьогодні під час першого засідання Верховної Ради 9-го скликання був помічений журналістами під час неприємної листуванні. Депутат в грубій формі висловився щодо Уляни Супрун.

У підсумку, Радуцький вибачився за свої слова в інтерв'ю Українській Правді: "Мені соромно за слова, а не за переписку, тому що це моя особиста переписка з моїм особистим другом".

Радуцький також додав: "Такі слова публічно – точно не можна, але це моя особиста переписка і не з керівником партії, не з керівником держави, а з моїм особистим другом. Він запитав у такому тоні – я в такому тоні відповів".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Потім Радуцький пояснив: "Як до людини до пані Уляні Супрун завжди ставився і ставлюся з великою повагою. У листуванні не про Супрун йшла мова".

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрівся зі "слугами народу": обговорили Авакова, скорочення і прогули нардепів.

Також Знай.uа писав, що Рябошапці пророкують крісло Луценка в ГПУ, але...: помічник Зеленського заплутав українців - не все так просто.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Філарет, Разумков, Стефанчук та інші: хто відкрив засідання нової Ради Зеленського.