У середу, 28 серпня, президент Володимир Зеленський в Конгресно-виставковому центрі "Парковий" провів зустріч з фракцією "Слуги народу". Про це повідомляє "Страна".

На зібранні обговорювалися такі теми: зміни в митний кодекс, інвестиційний клімат, зміна будівельних норм, стан доріг, підтримка кінематографа, держслужба, удосконалення ProZorro.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також обговорювали: скорочення нардепів до 300 осіб, призначення силовиків, прогули і реєстрація в Раді, законодавчий спам і інше.

Заступник голови Офісу президента Юрій Костюк підвів підсумки закритої зустрічі політичної сили.

За його словами, зараз проводиться конкурс на посаду глави МВС і президент розглядає чотири варіанти. Проте думки однопартійців про Арсена Авакова на посаді глави МВС розділилися.

До речі, у багатьох народних обранців на піджаках замість звичних депутатських значків у вигляді герба красувалися зелені значки з написом "Слуга народу".

Нагадаємо, ексгубернатор Одеської області хоче зайняти крісло Супрун.

Як повідомляв портал Знай.uа, суд скасував перемогу на виборах депутата від "Слуги народу".

Також портал Знай.uа писав, що українцям представили нову Верховну Раду.