Політпартія "Слуга народу" делегує Дмитра Разумкова та Руслана Стефанчука на посади спікера та першого віце-спікера українського парламенту.

Про це повідомив новообраний депутат від "ЄС" Артур Герасимов.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні на підгрупи було озвучено від фракції "Слуга народу", що вони делегують Дмитра Разумкова і Руслана Стефанчука на позиції спікера і першого віце-спікера", - зазначив він.

Верховна Рада

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У свою чергу, Разумков, відповідаючи на питання про свою і Стефанчука кандидатури до президії парламенту, відповів, що за ці призначення ще має проголосувати Рада. На питання, хто буде віце-спікером, Разумков відповів, що цю посаду "Слуга народу" запропонувала своїм колегам по парламенту.

Разумков

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Додамо, раніше повідомлялося, що партії "Голос" і "Батьківщина" відмовилися від посади віце-спікера.

Нагадаємо, Зеленський взявся за Нацкомісію.

Як повідомляв раніше Знай.uа у заступника Луценка виявили "прослушку".

Також Знай.uа писав про те, що Луценко в розпачі зізнався про стосунки з Порошенком.

Луценко стверджує, що на початку його каденції були люди, які називалися "великими друзями Порошенко", від його імені пробували вплинути на прокурорів областей. Однак він ніяких незаконних, політично мотивованих вказівок і прохань не виконував.