В Україні вже з вересня 2019 року знизяться ціни на електроенергію. Щоправда, лише для промислових споживачів. А от для простих українців ціни залишаться колишніми.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідний коментар напередодні першого засідання нового складу парламенту дав народний депутат від партії "Слуга народу", член комітету з питань паливно-енергетичного комплексу Андрій Герус для телеканалу "Наш".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Депутат зазначив, що зараз важко точно відповісти, як зміняться тарифи до листопада 2019.

"Мені складно сказати, що буде в листопаді. На вересень, на перший місяць осені, змін для населення не планується. А для не побутових споживачів буде зниження тарифів. Ціни на газ за чотири місяці вже на 25% були знижені. Зниження було, як і очікувалося", – заявив Герус.

Нагадаємо, як українцям нарахують субсидії восени.

Як повідомляв Знай. ua, пенсіонерам дозволять не платити за комуналку.

Також Знай. ua писав, що як отримати пільги українцям в опалювальному сезоні.