Тульский старець схиархімандрит Христофор зробив страшне пророцтво про Третю світову війну. Про це повідомляє Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Третя світова війна неминуче почнеться. В ході зіткнень загинуть Москва і Санкт-Петербург. Росія "потоне" в цій війні і понесе багато людських жертв. Війна, за словами старця, охопить всю Росію і врятуються лише одиниці.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ось як Содом і Гоморра загинули за розпусту, ось і нас спалить Господь вогнем, цей світ спалить. Такі великі міста, як Москва, Пітер, загинуть", – цитують пророцтво тульського священика.

Також старець не виключав, що Третя світова війна буде розвиватися дуже стрімко. У результаті використання ракет загине велика кількість людей.

"Після війни так мало залишиться людей на землі, так мало, що центром війни буде Росія", – зазначав старець.

Крім того, в результаті бойових дій буде сильно забруднена грунт, і навіть тим, хто зможуть вижити в пекельній м'ясорубці, загрожують важкі хвороби і мутації.

"Війна буде дуже швидка, ракетна, та така, що все буде отруєно. На кілька метрів у землю все буде отруєно. І тим, хто залишиться живий, буде дуже важко", – резюмував старець

Нагадаємо, дата кінця світу весь час була перед очима, Земля стане справжнім пеклом.

Як повідомляв Знай. ua, пророцтва легендарного Аристилла збуваються одне за іншим.

Також Знай. ua писав, що в проклятій зоні пішов зворотний відлік Апокаліпсису, постраждають мільйони.