З'явилася інформація, що розвідка Сполучених Штатів Америки пов'язує вибух на півночі Російської Федерації зі спробами дістати з дна моря ядерну ракету, яка залишилася там ще з минулих випробувань.

Про це свідчить звіт розвідки США.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, в документі вказується, що таємничий смертоносний вибух в Архангельській області на півночі Росії, який призвів до витоку радіації, стався, коли російські сили намагалися підняти ракету з ядерним зарядом з дна океану.

"Це не був запуск зброї, насправді це була місія, щоб врятувати втрачену під час попередніх випробувань ракету", - розповідає джерело, знайоме з звітом.

"Стався вибух на одному з суден, які брали участь у піднятті ракети, і це спричинило реакцію в ядерному заряді ракети, і стався витік радіації", - говорить інше джерело.

Нагадаємо, спливла страшна правда про Іловайську трагедію.

Як повідомляв Знай.uа Шуфрич займеться свободою слова, а Герусу довірили ЖКГ.

Знай.uа писав, знищує ворога, але рятує мирне населення: США створили "розумні" бойові ракети.