З Аргентини по всьому світу рознеслася жахлива звістка, яка ознаменує кінець для всього людства. Там народилося потворне порося зі слонячою головою. І хоча слонорил-мутант не прожив і хвилини, але його поява сполошила вчених.

Згідно ведам цивілізації річки Інд, народження будь-якої живої істоти з головою слона (крім слоненя) знаменує початок війни з "вогненною планетою" Нібіру. Висновок один - давнє пророцтво почало збуватися, передає vladtime.

Нібіру надіслала на Землю гінця смерті

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Археологи називаю Індську цивілізацію найдивнішою. Предки індіанців розмовляли з богами і навіть записували ці розмови.

Народжена в Аргентині істота, на думку эксертов, це і є "обіцяний" борзописцями Стародавньої Індії посланник смерті. Людство отримало небезпечну грамоту з космосу.

Нібіру
Нібіру

Уфологи пояснили, що вогненним колесом у космосі інди називали дуже гарячу, всеруйнуючу планету смерті Нібіру. Крім того, уфологи розповідають про майбутню повноцінну війну з прибульцями, яку людина програє.

При цьому традиційна наука не реагує на заяви уфологів, і тільки збирається провести розслідування за фактом мутації порося в Аргентині.

Нагадаємо, що маленька дівчинка стала передвісником Апокаліпсису.

Як повідомляв портал Знай.uа, прибульці з Нібіру терміново летять на Землю.

Також портал Знай.uа писав, що осколки планети-ката мчать прямо на голови мільярдам людей.