На всьому пострадянському просторі кілька років поспіль 3 вересня користувачі мережі згадують про однойменний хіт відомого російського шансоньє Михайла Шуфутинського.

Користувачі роблять перепости з портретом виконавця, діляться жартівливими картинками, мемами та рядками про "багаття горобини" та "день прощання".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що цього року композиції виповнюється 26 років. За нею стоять справжні "мамонти" російської естради. Слова написав Ігор Ніколаєв, музику - Ігор Крутой, аранжування зробив Євген Кобилянський. Виконав хіт Михайло Шуфутинський, вперше це відбулося в 1993 році.

Кількість переглядів у YouTube щороку зростає. Відео зі звичайного концерту Михайла Шуфутинського набрало вже 11 мільйонів переглядів.

У своїх інтерв'ю Шуфутинський розповів, у чому магнетизм пісні. За його словами, пісня не заснована на конкретній історії і кожен впізнає у ній себе. Причому це слухачі з різних верств і з різними життєвими історіями.

У цьому році, користуючись щорічним ажіотажем, 71-річний артист опублікував відеозвернення в Instagram з нагадуванням, що потрібно не забути перегорнути календар.

"Привіт друзі, яка ж добра ранкова кава на борту білосніжної яхти у Середземному морі. Так, літо вдалося, але хочу сказати вам, що незабаром 3 вересня, готуйтеся перегортати календар, він чекає на вас, а я прагну до вас всією душею. І буквально днями, сьогодні або завтра, їду додому. З Любов ваш Михайло Шифутинский.", - заявив шансоньє.

Нагадаємо, найкращі меми на 3 вересня: "Я календар перегорну..." і травма підлітків через навчання.

Як повідомляв Знай.uа Олександра Розенбаума екстрено госпіталізували: пережив кілька годин пекла.

Знай.uа писав, 65-річна Успенська заспіває в Києві українською: готує дует з таємничим красенем.