Так, 7 квітня поточного року раптово пішла з життя 16-річна британська акторка, зірка фільму "Хмарний атлас" Майя-Лесія Нейлор. До загибелі талановитої артистці пророкував великий успіх, проте її життя раптово обірвалося.

Відомо, що тоді журналісти писали, що у дівчини були проблеми зі здоров'ям, вона втратила свідомість, впала і більше не приходила в себе.

Але лише зараз розкрилися несподівані подробиці її смерті. За інформацією Daily Mail, насправді Майя-Лесія повісилася у себе вдома в Лондоні. А причиною такого рішення послужила сварка з батьками на ґрунті поганих оцінок на шкільних іспитах.

Батьки в якості покарання не пустили юну актрису на вечірку з друзями. У цей трагічний вечір дівчина залишилася зі своєю сім'єю вдома дивитися фільм, в якому була сцена самогубства.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, совість замучила? У Вінниці підозрюваного у зйомках дитячого порно нелюда знайшли у зашморзі.

Як повідомляв Знай.uа батьки знущалися: під Запоріжжям дитина викинувся з вікна, - відеошок.

Знай.uа писав, йому б ще жити і жити: в Києві юноща впав з балкона 15-го поверху.