В Одесі сталася страшна трагедія, яка поставила на вуха все місто. Загадкову смерть 20-річної дівчини Христини Бабенко поліція намагається видати за самогубство. І хлопець загиблої стверджує, що Христина вистрибнула з вікна, проте родичі не вірять і вимагають розслідування, щоб добитися правди.

Трагедія сталася 2 березня на вулиці Генерала Бочарова. За попередньою інформацією, з вікна квартири на 11-му поверсі вистрибнула 20-річна дівчина Христина Бабенко. Смерть настала на місці - швидка допомога не встигла приїхати.

Загибла Бабенко Крістіна

Їх бентежить, що судмедекспертиза не назвала часу і причин смерті, слідчі не виходять на зв'язок і не викликають родичів для дачі показань, а речі дівчини не віддають матері.

«На шиї у загиблої сліди від задухи, синяк на брови, ребра з правого боку всі зламані і на правій руці укус і збиті всі кісточки на руках. Допоможіть, будь ласка, розібратися в цій справі», — пише в Facebook Марія Бодяк.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Директор департаменту освіти міськради Олена Буйневич зазначає, що загибла дівчина була її ученицею і характеризує її як світлого людини.

«Я не знаю, що сталося насправді. І не маю права нікого звинувачувати безпідставно. Слідчі роблять свою роботу і сподіваюся, що зроблять її», — пише Олена Буйневич.

Нагадаємо, вбита горем мати благає українців про допомогу - сина душили, били головою об підлогу, на тілі немає живого місця від синців.

Також ми писали, розкрито нові подробиці самогубства Кейта Флінта - лідера The Prodigy. Стало відомо про сімейну трагедію музиканта.

Соліст The Prodigy Кіт Флінт покінчив життя самогубством у понеділок, 4 березня. Його знайшли мертвим у власному будинку.

З'явилися версії та причини такого несподіваного вчинку музиканта.

Відомо, що Кіт знаходився в процесі розлучення з дружиною, японкою Маюмі Каї, також відомої як DJ MAYUMI.

Як повідомляв Знай. ua, смерть соліста The Prodigy пов'язана зі страшним прокляттям: слідом за Стівом Джобсом, Уїтні Х'юстон і Робіном Вільямсом.

Знай. ua писав, що самогубство соліст The Prodigy: реакція світу, зірок і фанів. DJ Грув висловився про смерті вокаліста The Prodigy Кейта Флінта .

Дивіться: самогубство підлітка в Одесі