Соліст The Prodigy Кіт Флінт покінчив життя самогубством у понеділок, 4 березня. Його знайшли мертвим у власному будинку.

З'явилися версії та причини такого несподіваного вчинку музиканта.

Відомо, що Кіт знаходився в процесі розлучення з дружиною, японкою Маюмі Каї, також відомої як DJ MAYUMI.

Відомо, що за кілька днів до власної смерті Кіт виставив на продаж свій будинок в Данмоу в графстві Ессекс, Великобританії майже за 2 мільйони.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кіт і Маюмі були разом з 2006 року, і музиканту було непросто після їх розриву. Повідомляється, що він впав у депресію і знову почав вживати наркотики.

В момент смерті Флінта Маюмі була в Японії.

Крім того, протягом свого життя Флінт не раз висловлював думки, що коли-небудь зробить суїцид. Останній раз він відкрито говорив про це ще в 2015 році.

"Я ні на що не збираю гроші. Я все відразу переводив у готівку. Я завжди відчував, що коли мені набридне, я вб'ю себе… Клянуся, це не суїцидальні думки", - говорив він в одному з інтерв'ю.

Раніше повідомлялося, що виконавця Кейта Флінта знайшли мертвим у його будинку в графстві Ессекс, Великобританія, 4 березня. В 8 ранку на місце події негайно викликали поліцію і швидку допомогу, після чого фахівці констатували смерть чоловіка.

Нагадаємо, останній день соліст The Prodigy: музикант звів рахунки з життям, фанати оплакують кумира.

Як повідомляв Знай. ua, смерть соліста The Prodigy пов'язана зі страшним прокляттям: слідом за Стівом Джобсом, Уїтні Х'юстон і Робіном Вільямсом.

Знай. ua писав, що самогубство соліст The Prodigy: реакція світу, зірок і фанів. DJ Грув висловився про смерті вокаліста The Prodigy Кейта Флінта .