Відомий український співак і танцюрист Кіт Флінт помер у Великобританії на 50-му році життя. Його знайшли мертвим 4 березня у власному будинку в Ессексі.

Один з фанатів Фліна в повідомленні на офіційному акаунті групи Instagram зазначив:

"Не можу повірити, що кажу це, але наш брат Кіт покінчив з собою у вихідні. Я в шоці. Злий, розгублений і з розбитим серцем".

Флінт народився і виріс у східному Лондоні і з дитинства вболівав за "Вест Хем". У 80-ті В Англії користувалася популярністю хуліганське футбольне угруповання Inter City Firm, засноване уболівальниками "молотків". Флінт в той час був підлітком, симпатизував ICF, але в силових сутичках з представниками інших футбольних клубів участі не брав.

Кіт був затятим фанатом автоперегонів. У 2010-му він викупив мотогоночну команду Team Traction Control, яка брала участь в британському чемпіонаті на мотоциклах Yamaha YZF-R6. Гонщик TTC Ян Хатчінсон виграв два титули Isle of Man Supersport в 2015 і 2016 роках і додав перемогу в гонці Ulster GP.

Разом з вокалістом групи Madness Чи Томпсоном у 2007-му році Флінт проїхав півтори тисячі кілометрів, щоб взяти участь в Гран-прі Іспанії:

"Я ціную атмосферу в паддоку, дух товариства, – зізнався Флінт. – Така ж аура і у нас в групі. Це надихає і заряджає на творчість"

Музикант фанатів від гонок "Формули-1" і був у хороших відносинах з Міхаелем Шумахером і Льюїсом Хемілтоном.

Після смерті музиканта в Англії знову заговорили про прокляття Аарона Ремзі. Журналісти зазначили, що як тільки гравець "Арсеналу" забиває гол, на наступний день помирає відома людина.

В різний час після голів британця померли програміст Стів Джобс, диктатор Муаммар Каддафі, співачка Вітні Х'юстон, легенда НБА Рей Вільямс, російський олігарх Борис Березовський, актор Робін Вільямс і співак Девід Боуї.

Нагадаємо, останній день соліста The Prodigy: музикант звів рахунки з життям, фанати оплакують кумира.

Раніше "Знай.uа" писав, що помер соліст The Prodigy. За інформацією видання The Sun, музиканта знайшли у його будинку в Ессексі (Великобританія). Причини смерті наразі встановлюються.

Також "Знай.uа" писав, що за офіційною інформацією музикантів з групи The Prodigy, 49-річний Кіт Флінт покінчив з собою в минулі вихідні.