Еротичний гороскоп на 21 вересня Овен

Вам допоможе посилити відчуття від сексу алкоголь. Хоча це дивно, але ж сьогодні вихідний. Влаштуйте собі романтичний вечір з вином.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Телець

Ваші ласки сьогодні можуть повністю приручити партнера і підпорядкувати своїй волі. Такий вже сьогодні ви маєте на нього вплив.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Близнюки

Якщо вас потягнуло на екстремальний секс, то не варто відразу дивитися на сторону. Краще спробуйте це з коханим, йому буде дуже цікаво.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Рак

В цей день вам доведеться самостійно навчатися тій науці любові, яку ваш партнер у свій час осягав довго шляхом неймовірних моральних і фізичних зусиль.

Гороскоп на вересень

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 вересня Лев

Сьогоднішній день підійде для зміни іміджу і поведінки, як у сексі, так і в інших справах. Або пошукайте менш вимогливого партнера.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Діва

Ви сьогодні могли б отримати нагороду за відмінний секс, якщо б такі видавали. Ви будете дійсно чудові, запам'ятайте цей момент, щоб повторити.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Терези

Зірки сьогодні не радять вам поспішати. Якщо поквапитеся в сексуальних справах, то зробите задоволення фактично недоступним.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Скорпіон

Сьогодні саме час змінити щось у своєму житті, щоб поліпшити інтимне життя. Не варто боятися змін, вони обіцяють бути хорошими.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Стрілець

В цей день вам належить дізнатися про те, що деяка особливість вашого тіла або вашої еротичної поведінки ніколи не подобалася вашому партнерові в інших його коханців, однак у вас він це цінує і любить.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Козеріг

Вам сьогодні сподобаються тільки повільні ласки. Спробуйте і самі рухатися обережніше і партнеру натякнути, щоб був акуратніше.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Водолій

Сьогодні у вас дуже мало емоцій, але це тільки зовні. Насправді всередині цілий казан різних почуттів. Пора перестати стримуватися і влаштувати собі хорошу сексуальну розрядку.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Риби

Те, що ви не отримуєте достатньо задоволення, це не ваша проблема і не партнера. Виною всьому інші обставини: ввімкнене світло, погана білизна, невдалий контрацептив.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.