Стало відомо, що на просторах інтернету з'явився відеоролик про красу України, а саме безмежні завалені снігом карпатські ліси, яскраве сонце і синє море, вогні великих міст і спокій степу.

Так, відео під назвою "Мій дім - Україна" на YouTube-каналі опублікував Назарій Дорош. Ця українська краса знята більш ніж на 15 локаціях країни.

"Україна - це окремий світ, в якому є все! Густі вікові ліси, мудрі і монументальні гірські хребти, загадкові ущелини, просторі долини, широкі, і бурхливі річки, а також кришталево чисті озера", - повідомив "господар" відеоролика.

До того ж, Дорош стверджує, що необов'язково їхати кудись далеко, щоб помилуватися красою природи. Незабутні враження і естетичну насолоду можна отримати від казково красивою України.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Приїжджайте в Україну, насолоджуйтеся нашою гостинністю, пейзажами, прекрасним кліматом і створіть для себе одну з найбільш незабутніх пригод в житті!", - зазиває хлопець.

Нагадаємо, що користувачі можуть вивчати дно океану разом з вченими.

Як повідомляв портал Знай.ua, киянин зняв приголомшливе відео найкрасивіших пейзажів України.

Також портал Знай.ua писав, що найкрасивіші місця України показали з неба.