Еротичний гороскоп на 27 вересня Овен

У вас дуже чутлива шкіра, так що уникайте лоскоту. Якщо будете сильно сміятися, партнер може вирішити, що ви смієтеся з нього.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Телець

Сьогодні не поспішайте і послухайте себе – які емоції у вас викликають роздуми про секс. На цих висновках і базуйте свою поведінку.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Близнюки

Вашому партнерові буде важко зробити перший крок, тому доведеться проявити ініціативу вам. Хоча б натякніть, щоб не чекати кілька днів, а може й місяців.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Рак

Рушайте сьогодні в поїздку або подорож з коханим. Пікнік за містом відмінно підійде, особливо якщо потім переросте в щось еротичне.

Гороскоп на вересень

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 вересня Лев

Здається, вашому партнеру набридло вгадувати, чого ви хочете. Якщо ви хочете отримати задоволення, то доведеться сказати йому прямим текстом.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Діва

У вас зовсім не залишиться часу на любовні ігри. Постарайтеся витрачати кожну хвилину разом з розумом. Одяг теж підберіть такий, щоб роздягання не займали багато часу.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Терези

Обережніше, ваш партнер може залишитися сьогодні ночувати «у друзів». Єдиним спосіб відвернути його від цієї затії виявиться запаморочливий секс.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Скорпіон

Сьогодні ви зможете вийти за межі банальності і буденності. Пора робити саме те, про що ви вже не перший рік мрієте.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Стрілець

Погода і робота зробить вас апатичними, але врятувати вас зможе кохана людина. Тільки не чиніть опір поцілункам.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Козеріг

Ви сьогодні будете не дуже привабливі, принаймні так думають всі ваші потенційні партнери. Солодощі та інші смаколики піднімуть вам настрій.

Еротичний гороскоп на 27 вересня Водолій

Вам буде дуже важко розслабитися, тому партнерові потрібно буде довго працювати заради вашого задоволення. Може краще і зовсім перенести секс?

Еротичний гороскоп на 27 вересня Риби

Вашу голову так займуть думки про секс, що ви навіть станете неуважними. Не ви винні в такому п'яному почутті, це всі зірки.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.