Якщо настрій на нулі, зірвалися плани на відпочинок, чи навпаки - треба працювати у вихідний день, у нагоді стануть найкумедніші меми, котрі ми зібрали спеціально для вас.

Останнім часом "хітом сезону" став мем з білим котом за столом і жінкою, яка кричить на нього.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Просто користувачам соцмереж так полюбилася незадоволена кішка, що вони почали вдосконалювати оригінальний шаблон. Фото з пухнастим перетворилося на забавні арти, отримало кросовери з іншими мемасамі і навіть єгипетську версію.

Білий кіт на ім'я Клякса (Smudge) живе зі своєю господинею Мірандою Стіллебоуер в Канаді. У будинку у канадки для вихованця є окреме місце за обіднім столом, адже в іншому випадку пухнастий буде заплигувати людям на коліна.

У липні 2018 року подруга дівчини сфотографувала Клякса на його стільці, і кадр вийшов на рідкість вдалим - у кішки була спантеличена і незадоволена морда, користувачі соцмережі додали до нього фото з кричущою героїнею реаліті-шоу.

Але не тільки коти викликають позитивні емоції. Як вам до прикладу, ось така "заявочка" принцу Гаррі від Меган Маркл? Кумедно, але в кожному жарті тільки доля гумору все інше - правда. Прописка - важлива справа, навіть для королівської родини.

А ось як би виглядала ситуація з Титаніком, якщо про неї було б відомо раніше:

Навряд чи ви хотіли б колись у своєму житті побачити такого таксиста. Складається враження, ніби він щойно повернувся із екскурсії у Чорнобилі:

Також цього тижня популярними стали наступні меми:

Нагадаємо, експерти назвали основні відмінності жінок від чоловіків.

Як повідомляв Знай.ua, вчені розвінчали міф рибалок.

Також Знай.ua писав, що хитрі жіночки провчили любителів сайтів знайомств.