Астрологи склали еротичний гороскоп на неділю, 6 жовтня, для всіх знаків Зодіаку.

Овен

На Овнів чекає довгоочікувана інтимна близькість, яка наздожене їх досить несподівано.

Телець

Сьогодні вам доведеться нести у ліжку повну відповідальність за свого партнера. На ваші плечі ляже вирішення всіх інтимних питань.

Близнюки

Близнюки будуть занадто сентиментальні, тому їхнім партнерам краще підставити плече і вислухати всі скарги.

Рак

Сьогодні вас важко буде відірвати від улюбленої справи, навіть якщо ваш партнер захоче пікантного продовження вечора.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Лев

Сьогодні вам захочеться інтиму у найнесподіваніших місцях, тому підготуйтеся до екстриму.

Діва

Сьогодні вас змусить зажуритися нудьга від сірих буднів, врятувати від якого зможе тільки ваш партнер. Правда, доведеться дати йому знак.

Терези

Зірки рекомендують вам зводити другу половинку на стриптиз. Якщо ж ви до цих пір самотні, швидше за все, саме там ви зустрінете свою долю.

Скорпіон

Вам доведеться самостійно прикрашати "битовуху" у стосунках. Придумайте цікавий дозвілля і пікантне продовження вечора вам забезпечено.

Стрілець

Сьогодні вам захочеться провести ніч у компанії чоловіка, який набагато молодший за вас. Не варто себе за це корити, краще насолоджуйтеся ситуацією.

Козеріг

Сьогодні Козерогам захочеться приміряти новий екзотичний образ. Не варто перестаратися з цим.

Водолій

Водоліям варто вже сьогодні подумати, чи зможуть вони віддатися любовним справам з усією пристрастю, адже куди більше їх буде цікавити "битовуха".

Риби

Для вас, Риби, найкращий час для занять сексом сьогодні - ранній вечір. Варто попросити вашого чоловіка про легкий масаж плечей і ніг.

Нагадаємо, місячний календар фінансів на жовтень.

Раніше Знай.ua повідомляв, знаки Зодіаку, життя яких круто зміниться у жовтні.