На популярному іноземною порталі Reddit з'явився пост, в якому автор опублікував фото подруг нареченої, які прийшли на весілля у досить дивних вбраннях.

Дівчата позують в сукнях з однакової атласної тканини, яка іноземним коментаторам дуже нагадала сміттєві пакети, виробництва компанії "Hefty".

Автор посту пожартував під фото: "Не думав, що Hefty випустили весільну лінійку".

На ногах у дівчат замість туфель або босоніжок були кросівки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Користувачі порталу тут же почали висміювати фото:

"Завдяки вам, хлопці, це була найпітніше весілля в історії", "У мене багато питань до цього знімку. У що, чорт візьми, вони одяглися і взулися?", "Я теж відразу подумала про пакети Hefty", "Зручне взуття для довгої прогулянки і величезні накидки для збору сміття непогано продумані, але де ж робочі рукавички?".

Нагадаємо, раніше повне викриття: молодий чоловік 55-річної Лоліти Мілявської завів роман з ефектною брюнеткою.

Також Знай.uа писав, що нахабні єноти-гуляки влаштували переполох на весіллі: гості у захваті, навіть тамада не потрібен.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на весільну фотосесію пробрався хижак: перелякав усіх, але подарував незабутні кадри.