Відома співачка Лоліта Мілявська та її чоловік Дмитро Іванов в липні 2019 року оголосили про те, що подають на розлучення. Підставою для розлучення є "кінець любові". До того ж, вони зазначили, що розлучення буде досить мирним і ніяких заперечень один до одного не мають. Про це повідомляє Super.

Так, на всі питання і коментарі від користувачів соціальної мережі Instagram, які запитували про те, що її чоловік, можливо, знайшов собі іншу жінку, Лоліта відповідала негативно. Однак вийшло з'ясувати, що Іванов лукавив —потрапили фото з весілля друзів чоловіка Мілявської у Литві, де його супроводжувала ефектна брюнетка. За словами джерел, брюнетка виявилася його коханкою, яку фітнес-тренер приховував від своєї дружини.

Слід зазначити, що "даму серця" Іванова звуть Ольга Кулієва, яка родом з Білорусії. За словами знайомих, відносини Дмитра та Ольги зав'язалися ще під час шлюбу Іванова з Мілявської. Також у Кулієвої є 14-річна дочка. Ольга також є професійним косметологом і засновником клініки ін'єкційної медицини в Москві, де вона і проживає на даний момент.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

До того ж, жінка ніколи не світила на публіці і в соцмережах близькі стосунки з Івановим. Також за інформацією знайомих пари, після розставання зі своє дружиною Лолітою, за рахунок якої він жив, тепер його містить саме Ольга.

Нагадаємо, що розпусна Лоліта Мілявська показала груди крупним планом.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярна російська співачка Лоліта Мілявська розбурхала мережа своїм вульгарним відеороликом, на якому вона танцювала в одному купальнику. Таким чином, 55-річна артистка анонсувала вихід своєї нової пісні.

Також портал Знай.ua писав, що скандальна Лоліта вплуталася в кримінальну історію.