Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська зважилася висловити свою думку щодо нової обраниці свого колишнього чоловіка Олександра Цекало. Відповідну заяву вона зробила в одному з недавніх інтерв'ю російським ЗМІ.

Співачка зазначила, що по-чесному, Цекало зовсім не красень і мабуть вирішив піариться за рахунок красивої та молодої дружини. Вона додала, що з віком він краще не стає.

Вона заявила, що не бачить між новою дружиною Цекало з собою ніякої схожості.

"Ну, може, тільки тим, що вона брюнетка..." – наголосила співачка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того, Лоліта вирішила дати абсолютно несподівану пораду колишній дружині Олександра Вікторії Галушці.

"Дай Бог всім здоров'я і щастя, і я рада, що все там це... Єдине... Хочеш моє ставлення до цього?.. Єдине, чого я б хотіла, щоб попередня дружина мого чергового з мужів, яка була до цього, поставила свічку в церкві і сказала: "Слава Богу!" Все! Більше нічого!" – заявила Лоліта.

Також співачка розповіла, що була заміжня чотири рази і з часом зрозуміла, що сама рушила відносини у попередніх шлюбах. Лоліта змогла попросити вибачення у всіх екс-чоловіків, крім одного. Саме перед Олександром Цекало вона не вибачалася.

Колишній чоловік Мілявської днями вперше вийшов у світ з Дариною Ервін. Обраниця шоумена на 30 років молодше його, а весілля вони зіграли в Америці у вузькому колі близьких людей. Вони мають намір влаштувати пишне свято вже в Москві в кінці весни.

Нагадаємо, Лоліта розповіла про пристрасті до кокаїну і здала своїх бариг.

Як повідомляв Знай. ua, Цекало вперше показав красуню-дружину.

Знай. ua писав, що Лоліту після концерту терміново госпіталізували.