Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії завжди вміла дивувати публіку. Ось і нове відео з пляжу на сторінці в соціальній мережі Instagram не обійшлося без яскравих фраз і дій.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

"Сайз+ вітає Вас!" - написала Милявска під відео, на якому демонструє свою фігуру в купальнику.

У ролику Лоліта згадала, що багато хто викладає такі відео, але, варто відзначити, що спочатку здається, що Лола і зовсім без одягу, так як купальник не має бретелей.

"Я ось тут подумала: всі в купальниках знімаються. А я теж хочу. Сайз плюс пішов." - говорить Мілявська і веде камеру вниз. - "Ні, решту не покажу. Можу показати чоловіка. Це сайз мінус. Повернемося до сайзу плюс".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В коментарях шанувальники реагують по різному: хтось захоплюється красою і сміливістю співачки, а хтось засуджує за такі відео і погрожує відписатися.

"Красива і талановита співачка!", "Шок. Відписуюсь", "Я теж сайз + треба так само знятись і вийде челендж від Лоліти", "Який за рахунком чоловік?", "Не треба так голосно заздрити", "Лоліта, треба пробувати кидати палити. Задишка", "Краще бути пампушкою,ніж засушеною мавпою", "Без комплексів", "Ржу".

Не так давно Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило сім'я" і "проросло в мозку". Виконавиця зайшла в гості до дизайнера Ігорю Гуляєву і приміряла головний убір, який викликав дивну захоплену реакцію артистки. Сам же Гуляєв, відповів: "Не неси хр*нь. Жах".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Також, Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.