У єдиної доньки відомої російської співачки Лоліти Мілявської, Єви, досить незвичайна зовнішність, тому багато шанувальників припускають, що дівчинка страждає аутизмом. Нещодавно артистка вирішила спростувати всі чутки про хворобу доньки і нарешті розповісти всю правду. Передає Clutch.

У програмі "Ексклюзив з Дмитром Борисовим" телеведучий запитав Лоліту про те, як її донька відноситься до обговорень в мережі її розумової відсталості і аутизму.

Лоліта з дочкою

"У моєї дитини не було аутизму. Як приклад, можу навести випадок, коли лікар, який, крім грошей нічого не бачив у мені, прийшов до маленької дитини, яка плакала, (як з'ясувалося, боліли вуха і сказав: "У вашої дитини відсталість". Яка відсталість?.. З чого раптом? Недоношеність — не є розумовою відсталістю. Привела це журналістці в приклад, а в результаті — це все вирізається з контексту і залишається фраза "їй поставили діагноз аутизм". Я спочатку бурхливо реагувала, тепер зрозуміла, що це немає сенсу, тому що хто спілкується з Євою — він робить свої висновки", - заявила Лоліта.

Донька Лоліти

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, співачка додала, що її донька живе звичайним для її віку життям. Дівчина навчається у Варшаві на філологічному факультеті. Що цікаво, за словами співачки, Єва спілкується з нею тільки українською мовою.

Нагадаємо, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Раніше Знай.uа повідомляв, після концерту в Ростові-на-Дону, знамениту російську співачку українського походження Лоліту Мілявську терміново госпіталізували. Зазначається, що їй стало погано.
Також Знай.uа писав, скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.