Трей Паркер і Метт Стоун, творці мультсеріалу Південний парк, вибачилися в Twitter перед Китаєм за недавню серію мультфільму.

У ній вони висміяли китайську цензуру, і про те, як Голлівуд проводить самоцензуру, щоб його фільми продовжували показувати в Китаї. Основним сюжетом серії Band in China, яка вийшла в ефір 2 жовтня, було те, що батько одного з головних героїв Стена - Ренді Марш їде в Китай, щоб налагодити торгівлю марихуаною. В якості покарання недбайливого торговця відправляють у трудову колонію.

Китайців обурила серія. 7 жовтня серію повністю видалили з місцевого інтернету, потерли навіть пости на форумах і обговорення в соціальних мережах. Зазначимо, що інтернет в Китаї - закритий, і багато ресурсів доступні тільки китайцям, при чому, на території Китаю.

Трей Паркер і Метт Стоун вирішили винести вибачення китайцям, але зробили це, звичайно, як і завжди з сарказмом:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Офіційне вибачення перед Китаєм від Трея Паркера і Метта Стоуна. Як і НБА, ми вітаємо китайських цензорів в наших оселях і серцях. Ми теж любимо гроші більше, ніж свободу і демократію. Сі зовсім не схожий на Вінні-Пуха (лідера китайської комуністичної партії часто порівнюють з Вінні-Пухом — ред.). Дивіться 300-й епізод в цю середу! Хай живе велика комуністична партія Китаю! Нехай урожай сорго цієї осені буде рясним! Тепер все окей, Китай?"

Нагадаємо, раніше кращі анекдоти на вівторок 8 жовтня: подаруйте рідним посмішку.

Також Знай.uа писав про кращі меми на 8 жовтня: великоокий монстр і занадто сумний Джокер.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про стояти, це котяче пограбування: пара пухнастих бандитів майстерно спустошила холодильник, відео.