19 листопада на Новому каналі стартує молодіжний трилер з елементами детективу та драми "Перші ластівки". У мережі вже з'явився перший трейлер до нового проекту.

З перших секунд стає зрозуміло, що новий проект зовсім не схожий на те, що Новий канал випускав раніше. Це серіал про життя сучасних підлітків з усіма їхніми таємницями, недитячими проблемами, і про способи, якими вони намагаються їх вирішити.

"Перші ластівки"
"Перші ластівки"
Перші ластівки

За словами виконавчого продюсера Олександра Бикова, "Перші ластівки" знімалися для батьків і дітей, які втрачають контакт. Проект є важливим і для підлітків, які нечасто спілкуються з батьками, які не хочуть із ними ділитися своїми переживаннями і таємницями, все приховують і тримають в собі.

"Перші ластівки"
"Перші ластівки"
Перші ластівки

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Перші ластівки"
"Перші ластівки"
Перші ластівки

"Деякі моменти в «Перших ластівках» – до мурашок по шкірі, деякі з гумором, а будуть і ситуації, над якими захочеться сісти і подумати… Серіал вийшов дуже різними". Олександр Биков

Нагадаємо, що на українському телебаченні триває популярне шоу "Топ-моделі по-українськи". Учасниці радують телеглядачів новими "подвигами" і змушують переживати разом з ними всі радості перемог і гіркоту розчарувань.

Як повідомляв Знай.uа, "Міс Україна 2019" Маргарита Паша показала ідеальну талію в тонкому халатику: "Божественна".

Знай.uа писав, супермодель Алла Костромичова в білій сорочці пококетничала з фанатами: "Відчуття чистоти".