У 20 столітті до Південного полюса відправили дві експедиції – радянську й американську. Однак члени першої групи практично всі померли, а другий – перебували на межі божевілля.

Про це стало відомо завдяки оповіданням вижив члена радянської групи Юрія Коршунова.

Чоловік розповів, що експедиція по прибуттю на місце розбила табір. До того часу вже стемніло, тому всі вирішили лягати відпочивати, от тільки зробити це не вийшло. Всіх чомусь відвідували погані думки, була паніка. Юрій вирішив вийти на вулицю, де помітив величезну світну сферу. Чоловік закричав, після чого форма кулі почала змінюватися. Останній вигляд, який вона придбала, – беззуба рухома пащу.

Фотограф експедиції вирішив зняти незвичайне явище, однак зі сфери вилізли довгі стрічки, які спалили його живцем, як тільки він підійшов ближче.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кілька куль люди бачили і на наступний день. Від них загинуло ще двоє полярників, а один чоловік збожеволів і помер на зворотному шляху.

Американський вчений Рой Крістофер вважає, що на Південному полюсі можуть мешкати електричні субстанції, названі плазмоидами. Вони можуть ставати причинами галюцинацій у людей, що, по всій видимості, і сталося.

Нагадаємо, величезна брила в 315 млрд тонн відкололася від льодовика.

Як повідомляв Знай. ua, виявлено лігво Гітлера в Антарктиді.

Також Знай. ua писав, що на Антарктиді стався гігантський "розлом", мільйони тон льоду пішли у вільне плавання.