Віруючі люди по всьому світу стверджують про божественні знаки і раз у раз з'являються повідомлення про появу лику Христа. Проте часом ці ознаки настільки очевидні, що змушують задуматися навіть атеїстів.

Житель Італії зумів сфотографувати дивовижний захід сонця. В небі утворився силует людини. Кадри з'явилися в мережі.

Житель міста Агрополи по імені Альфредо Ло Брутто помітив у небі незвичайне явище — фігуру людини. Силует утворився тому що сонячні промені відбивалися від хмар. Коментатори відзначають, що спосіб дуже схожий на статую Ісуса Христа в бразильському місті Ріо-де-Жанейро.

Інший унікальний образ проявився на дерев'яній колоді. Американець Джон Діксон помітив справжнє диво, коли зі своїм братом займався заготівлею дров.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Коли в кінці роботи вони почали складати дрова, то побачили колоду, на якій був лик Ісуса Христа. Вони вважають це добрим знаком і в результаті вирішили не спалювати цю колоду, щоб не накликати на себе гнів Господній.

Дивна подія сталася в монастирі Білорусі. На одній з стін зруйнованого будинку проявився нерукотворний образ Христа, який був дуже схожий на той, що зображений на знаменитій Туринській плащаниці.

Чудо зафіксували у Свято-Успенському монастирі. Ієромонах Іларіон стверджує, що образ проявився в одну мить і називає це великим дивом.

Нагадаємо, археологи знайшли місце, де бачили воскреслого Ісуса.

Як повідомляв Знай. ua, Ісус виглядав не так, як усі вважали.

Також Знай. ua писав, що Святий образ Ісуса перетворив пенсіонерку в мільйонерку.