Відомий провісник і служитель церкви зі штату Огайо Рональд Вайнланд заявив, що вже влітку 2019 року Ісус Христос знову прийде до людей. За словами священника, свята подія відбудеться після початку Третьої світової війни в лютому або березні цього року.

Статуя Ісуса
Статуя Ісуса

Про це священик написав у своїй книзі "Пророцтво проти націй".

Таким чином, пришестя Христа повністю залежатиме від кровопролитного бою, який виявиться наймасштабнішим. Раніше вважалося, що повернення месії станеться в День Святої Трійці в 2012 або 2013 році. Наступна дата – 16 червня 2019 року.

Якщо війна не розв'яжеться, Ісус все ж загляне до людей, і нехай це буде через рік на П'ятидесятницю. Христос зупинить жахливі події, пов'язані з використанням ядерної зброї. На даний момент світ на порозі масштабної битви. Особливо напруженість відчувається в Китаї, Індії та Пакистані. У війну при цьому будуть затягнуті майже всі країни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що президент Петро Порошенко привітав українців, які 25 грудня відзначають Різдво за григоріанським календарем. Як відомо, у православних християн за юліанським календарем воно припадає на 7 січня, обидва дні є державними вихідними.

"Ми з вами були свідками народження автокефальної Православної церкви України, а сьогодні тут зібралися католики і протестанти. Я хочу подякувати вам за вашу підтримку в отриманні незалежної від Москви і визнаною світовим Православ'ям української церкви", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителі окупованого Донецька і Луганська розповіли про настрої жителів в окупації до створення української єдиної помісної церкви. Деякі проукраїнськи налаштовані жителі тимчасово окупованого Луганська підтримали створення єдиної помісної церкви в Україні. Про це повідомили сьогодні LIGA.net джерела на правах анонімності.

Нагадаємо, на Поштовій скульптури дітей-засновників Києва утеплили до Різдва.

Як повідомляв Знай.uа московські попи вкрали 20 безцінних картин: небожествений скандал.

Знай.uа писав, в руїнах синагоги знайшли мозаїки із сюжетами Старого Завіту: світові показали унікальні знімки.