У фейковій ДНР відкриється посольство Аллаха, яке очолить Марія Деві Христос з "Білого братства". Про це йдеться у сьогоднішньому випуску газети терористів "Голос народу".

"В такі важкі часи, як зараз переживає ДНР, людям необхідна релігія. Аби ефективно боротися із ворогом та краще зрозуміти менталітет східного народу, прийнято рішення відкрити посольство Аллаха в ДНР. Очолить його Марина Вікторівна Кривоногова. Вона, як уродженка Донецька та ярий противник хунти – краще за всіх впорається із задачею", - цитує видання свого ватажка Олександра Захарченка.

Читайте також: В "ДНР" визнали, що вони психічно хворі (фото)

Журналістка Марина Цвигун або Кривоногова стала відомою після створення секти "Біле братство". В 1993 році вона разом із своїми адептами збиралася вчинити акт самоспалення у Софійському Соборі Києва. Жінку засудили до чотирьох років ув'язнення. А за три - звільнили за хорошу поведінку. Після того Цвигун перебралася у Росію і там заснувала таємну секту.

До речі, її єдиний син 36-річний Віталій весь цей час мешкає у Донецьку. Чоловік працює музикантом на весіллях та корпоративах. Після військової агресії, він підтримав ДНР. На своїх сторінках він активно постить новини з "рузького миру".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще