В індійському штаті Одіша сталася дуже дивна історія. Так, одна з місцевих родин проводжала в останню путь 55-річного родича, як раптом сталося неймовірне. Просто під час похоронної церемонії чоловік, який лежав у труні отямився, родичі оніміли від жахіття.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого видання AsiaOne.

Це було страшне видовище

Варто детальніше розповісти про цей випадок. Відомо, що 55-річного скотаря знайшли на одному з пасовищ. Він пішов пасти кіз і не повернувся. Через те, що чоловік не подавав ознак життя, його вважали загиблим. Родина організувала похорон.

Проте коли тіло опускали в могилу, воно заворушилося. Присутні на похоронах швидко доставили чоловіка в лікарню. Як з'ясувалося, від спеки він просто втратив свідомість.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, "Не стало Людини з великої літери: Дніпро прощається з відомим музикантом, - пішов молодим.

Як повідомляв Знай.uа вийшов трейлер серіалу "Чужинець" по Стівену Кінгу: моторошна історія від "короля жахів" добре полоскоче нерви, відео.

Знай.uа писав, езотерики розповіли, які знімки можна зберігати в будинку — краще позбутися.