У Москві в останню путь проводжають шансоньє Віллі Токарєва. Кореспонденти на похоронах помітили чоловіка - співробітника ритуальної служби, який в анфас дуже схожий на колишнього президента України Петра Порошенка.

Відповідний знімок облетів мережі та викликав справжній ажіотаж.

В середовищі репортерів жартують, що "колишній президент України позбувся роботи і тепер зайнявся похоронами".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

похорони в Москві

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, 9 серпня, у столиці РФ проходить похорон знаменитого співака Віллі Токарєва. Його похорон організовані не як скорботна подія, а, швидше, як день пам'яті артиста.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що Петро Порошенко вночі повернувся в Україну. Він вилетів з України 28 липня чартерним рейсомиз аеропорту "Київ" на Стамбул, а звідти тим же бортом - в Дубаї. Разом з ним летіли Олексій Порошенко, Юлія Порошенко (дружина Олексія) та Єлизавета Порошенко (онучка екс-президента).

Нагадаємо, жителі РФ повідомили, що на власні очі бачили Михайла Круга, якого, як відомо убили у 2002 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, у розслідуванні вбивства відомого російського шансонье Михайла Круга спливли нові деталі.

Також Знай.ua писав про те, що масовий розстріл в США: копи назвали ім'я нелюда, "позбавив життя власну сестру".