Мешканка Орська (Росія) Олена Лижина стверджує, що знаменитий шансоньє Михайло Круг — живий. За словами жінки, вона бачила співака минулого червня. Про це передає телеграм-канал "112".

"Лижина стверджує, що Михайло Круг не просто вижив, але й непогано влаштувався — давненько працює заступником головного лікаря в колонії УФСІН міста Орська", — сказано в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відзначається, що дана інформація передана місцевим правоохоронцям, які збираються її перевірити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, Михайло Круг був убитий у власному будинку в Твері в ніч з 30 червня на 1 липня 2002 року. В той момент в будинку шансоньє були його дружина, теща і діти. Двоє злочинців побили тещу Круга, а потім смертельно його поранили.

Нагадаємо, ймовірний вбивці Михайла Круга знову опинився в його будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, вдова Михайла Круга показала фото змужнілого сина.

Також портал Знай.ua писав, помер Віллі Токарєв.