З'явилася інформація, що в російській Твері у вівторок, 6 серпня, в будинок короля шансону Михайла Круга співробітники правоохоронних органів привезли головного підозрюваного у його вбивстві.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що співробітники СК Росії по Тверській області в присутності підозрюваного проводили слідчі заходи, також на місці були присутні поліцейські і бійці Росгвардии.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сестра шансоньє Ольга Медведєва розповіла, що слідчі напередодні візиту попросили її прибрати у будинку, де був убитий Круг, всі гострі предмети. Потім в автозаку привезли закутого в наручники чоловіка, якого вона раніше не бачила. Родичка співака не знає, який саме експеримент проводився в будинку, вона весь час сиділа в іншій кімнаті.

Як відомо, Михайло Круг, автор і виконавець пісні "Владимирский централ", був застрелений в ніч на 1 липня 2002 року. Злочинці проникли в особняк, відкрили вогонь, поранили тещу виконавця, а коли на крики прибіг сам Михайло Круг, вистрілили і в нього.

Музикант помер в лікарні від важких вогнепальних поранень. Виконавці та можливі замовники вбивства ще не названі до цього часу. Злочин досі не розкрито, розробка двох підозрюваних у вбивстві співака — члена банди "Тверські вовки" Олександра Агєєва та якогось чоловіка на прізвище Веселов — не принесла результатів.

Нагадаємо, масовий розстріл в США: убив найріднішу людину в світі й оком не моргнув.

Як повідомляв Знай.uа активісти вказали на перевертня в рядах Зеленського: "Він бреше заради свободи вбивці".

Знай.uа писав, масовий розстріл в США: копи назвали ім'я нелюда, "позбавив життя власну сестру".