Американка стала зіркою соцмереж після історії, розказаної на Faceboook. Так, користувачка Елізабет Маріца зі штату Іллінойс написала, що побачила на ліжку свого сина "дитину-примару".

За словами Елізабет, вона дуже налякалася, коли переглядала відеозапис зі своїм малюком - вона побачила поруч з ним обличчя немовляти-примари. Вранці вона побачила, що причина її страхів - наклейка на матраці.

"Сьогодні вранці я продовжила розслідування. Виявляється, мій чоловік просто забув одягнути захисну плівку для матрацу, коли він змінив простирадла - я вб'ю його", - написала жінка.

Як виявилося, картинка з обличчям дитини просвічувалася через простирадло, тому що чоловік Елізабет забув одягни наматрацник.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лякаюча і кумедна історія принесла жінці 500 тисяч лайків і понад 300 тисяч репостов.

So last night I was positive there was a ghost baby in the bed with my son. I was so freaked out, I barely slept. I even...

Geplaatst door Maritza Elizabeth op Vrijdag 18 oktober 2019

Нагадаємо, зомбі, відьми та мутанти окупують центр Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, квартира Воланда з "Майстра і Маргарити" знову ожила, сусіди сходять з розуму.

Також портал Знай.ua писав, в озері виявили затонулий корабель-привид.