Туман і смог, які огорнули Київ, випробовують на міцність легені та очі киян. І поки влада каже, що нічого страшного не відбувається, жителям столиці залишається лише жартувати над абсурдністю ситуації.

У соціальних мережах популярними стали меми, присвячені смогу і туману в Києві. Одним з головних героїв забавних картинок став їжачок в тумані. Є і затуманений князь Володимир, пам'ятник якому встановлено на Володимирській гірці. Навіть Вєрка Сердючка зі своєю мамою вирішили обзавестись туманним знімком.

"Туман і смог вже всіх дістав. Вже краще з нього сміятися, ніж думати, що він погано вплине на твоє здоров'я", – пише у соціальних мережах Валерія Блінова.

Городяни створюють колажі та меми, висміюючи плачевний стан повітря у Києві. Вони постять людей у протигазах і фото улюблених місць, які неможливо розгледіти через густий туман.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відомо, днями прем'єр-міністр України Олександр Гончарук заявив, що в столиці України все в порядку з повітрям, і воно не забруднене. Однак, жителі Києва в таке не вірять, і стверджують, що все навпаки - повітря брудний.

Як повідомляв портал Знай.а, в Києві похолодало, а це означає, що сезон грипу – не за горами. Всіх, кому не байдуже їхнє здоров'я і здоров'я їхніх дітей, запрошують зробити щеплення.

Також Знай.uа писав, що Кияни задихаються в отруйному смогу, до Кличка є питання: "Віталя, ти начебто мер?"