Люди часто заводять собі домашніх тварин. Дехто обожнює котів й не уявляє без них своє життя, хтось же віддає перевагу собакам, вважаючи, що вони відзначаються своєю добротою та вірністю господарю.

Американські фахівці провели дослідження, у якому з'ясували, хто ж більш відданий своїм господарям - коти чи собаки.

Для цього дослідження залучити волонтерів, які мають домашніх тварин. Виявилося, що коти набагато більш прив'язна до своїх господарів, аніж собаки.

собака і кіт
собака і кіт

В ході експерименту коти виявили різний ступінь прихильності до господарів, залишаючись спочатку наодинці, а потім повертаючись до власників. Це виражалося в ступені занепокоєння за відсутності господарів і радості при їх поверненні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

кіт та собака
кіт та собака

Вчені встановили, що до міцної відданості схильні 64% котів, що взяли участь в експерименті.

Нагадаємо, українці масово страждають від спалаху небезпечного вірусу, лікарні переповнено: прості поради, як пережити осінь.

Як повідомляв портал Знай.ua, відео від коханої змусило хлопця повірити в диявола, навіть котики не врятують: "Привид переслідує її...".

Також "Знай.uа" писав, кава з "пандою": у кав'ярні пофарбованих собак видали за унікальних тварин.