Нове кафе в південно-східному китайському місті Ченду опинилося у центрі гучного скандалу. Кафе славилося тим, що там можна було насолодитися компанією панд. Однак виявилося, що це були не панди, а пофарбовані собаки.

Про це повідомляє видання Chengdu Economic Daily.

Виявилося, що гостей закладу обманювали, видаючи за панд перефарбованих собак породи чау-чау. Власник закладу пояснив, що в його закладі використовують якісну фарбу з Японії, й цим займається спеціальний персонал.

Проте такі дії обурили громадськість. Ветеринар Лі Дайбінг заявив, що фарба може завдати шкоди шкірі й хутру домашніх тварин.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Зазначимо, що у Китаї фарбування домашніх тварин перетворилося на загальне захоплення в Китаї на початку 2010-х. Спочатку тварин фарбували лише для участі в змаганнях, однак згодом власники почали замовляти цю послугу, щоб просто побалувати свого улюбленця.

Китай - не єдина країна, де фарбують тварин.

Наприклад, під прицілом екологів опинився музичний фестиваль Latitude Festival, який щороку проводять в британському графстві Саффолк. Товариство з захисту прав тварин RSPCA розкритикувало його організаторів за те, що ті заради події пофарбували цілу отару овець в яскраво-рожевий колір.

Нагадаємо, що на "Топ-модель по-українськи" з'явилася нова-стара учасниця, подробиці.

Як повідомляв Знай.ua, Земля увійшла у знак Скорпіону: як вижити у складному періоді і що треба знати про "людей-запальничок".

Також Знай.ua писав, що відео від коханої змусило хлопця повірити в диявола, навіть котики не врятують: "Привид переслідує її...".