Учасниця з модельного реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" Мальвіна Чукли пішла з проекту за власним бажанням два тижні тому. Це сталося тому, що в родині дівчини сталося горе – у неї помер батько.

Ведуча проекту Алла Костромічева відпустила її, але висловила надію, що вона знайде в собі сили повернутися на проект.

"Вдома у мене були тисячі думок, варто повертатися чи ні, – каже 25-річна Мальвіна. – я проплакала Всю поїздку. Не могла повірити, та й досі не можу, що коли повернуся додому, то не почую татів голос, а буду дивитися тільки на фотографії. Я так мріяла, що коли почнуться покази проекту по телевізору, я приїду додому, і ми разом будемо дивитися випуски. Дуже хотілося побачити гордість за доньку в його очах. І показати, що весь його працю, виховання не пройшли даремно. Але я не встигла. Тато мене просто не дочекався. Якби батько зараз чув, я б сказала йому "дякую" за все. І пообіцяла, що ніколи не опущу руки і ніколи його не підведу".

Не всі дівчата зраділи поверненню Мальвіни. Приміром, Дарина Герасимчук, Гоша Ревнівцева, Аміна Досимбаева кинулися обіймати подругу. А ось що воює проти табір – Тьотя Мотя, ХТЗ – сприйняли її приїзд в багнети.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, учасницям "Топ-модель по-українськи" зняли головний заборону.

Як повідомляв Знай. ua, випуск шоу "Топ-модель по-українськи" обернувся несподіванкою для всіх.

Також Знай. ua писав, що супермодель Алла Костромичова показала закулісся шоу "Топ-модель по-українськи".