З 20 по 24 листопада територію України накриють досить сильні магнітні бурі, під час яких потрібно особливо ретельно стежити за своїм здоров'ям, щоб магнітні перепади не позначилися на вашому здоров'ї.

Магнітні бурі протримаються протягом п'яти днів. Найсильніша буде на Землі в період з 20 по 22 листопада. 23 і 24 листопада магнітосфера все ще буде неспокійною, однак буря поступово почне йти на спад.

Щоб уникнути негативних наслідків магнітних бур - особливо це стосується тих, хто чутливий до них, лікарі дали кілька порад. По-перше, потрібно добре спати, не вживати алкоголь, не переїдати і більше часу проводити на вулиці. Так ви зможете уникнути головного болю, слабкості, сонливості та підвищеного тиску.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Постарайтеся не їсти солодке і смажену їжу в ці дні, вона може погано позначитися на вашому здоров'ї - знизиться стресостійкість.

Нагадаємо, раніше Земля може зануритися в непроглядну темряву майже на тиждень: що відбувається.

Також Знай.uа писав, що синоптики розповіли, яка погода чекає на українців в листопаді: "Це кінець".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що вчені попередили про надпотужний сонячний спалах, що загрожують людству: вже в грудні.