Астрологи порадили знакам Зодіаку придбати талісмани.

Овен

Талісманом Овнів є залізо. Можна взяти як шматочок металу, так і просто самородок. Їм підходять войовничі предмети, такі як: молот, клинок або стріла, які можуть бути залізними, і золотими.

Щасливі числа: 4, 7, 9, 11

Вдалі дні: вівторок, середа

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Телець

Талісманом Тільця може стати фігурка сови, яка допоможе йому знайти вихід з будь-якої ситуації. Сова може бути бронзової, кам'яної або дерев'яною. До того ж, талісманом Тільця можуть стати сапфір і бірюза, які зможуть допомогти йому позбавитися від зайвих емоцій і зберегти сімейне вогнище.

Щасливі числа: 2, 4, 16 і кратні 6

Вдалі дні: понеділок, п'ятниця

Близнюки

Талісманом Близнюків може стати невеликий кулон на ланцюжку, зокрема, срібний ключик, так як він підсобить витримати будь-яке випробування, відкриваючи кращі почуття і допомагаючи знайти вихід душевного болю. Їх символами можуть стати рука, маска і зірка. Краще всього вибирати червоні і перламутровий кольору.

Щасливі числа: 3, 5 і кратні 5

Вдалі дні: середа, неділя

Рак

Талісманом Раку може стати Місяць, який допоможе їм знайти душевне і сімейне благополуччя і зробити життя більш щасливим. Срібло є найкращим металом для Раку. Інкрустувати такий кулон слід прозорими каменями холодних відтінків. Також можна вибрати в якості талісмана лілію, слона, лотос, або ж просто носити перлову нитку.

Щасливі числа: 2, 4, 8

Вдалі дні: понеділок, четвер

Лев

Левам підходять такі талісмани, як золота монета на ланцюжку або медальйон, який символізував би силу Сонця. Також добрим талісманом може стати орел, який надасть тверезий погляд на речі. Слід вибирати камені червоних відтінків або ж бурштин.

Щасливі числа: 1, 5, 9, 11

Вдалі дні: неділя

Діва

Талісманом Діви може стати фігурка з каменю, така як стихія землі. Також це може бути і дорогоцінний мінерал, проте знайдений простий камінчик буде мати значно більшу силу. Краще всього вибирати відтінки зеленого. Також талісманом Діви може стати чаша, кам'яна або з глини. Більш того, їм можуть підійти написи на стародавніх мовах, вони допомагають знайти мудрість.

Щасливі числа: 3, 5

Вдалі дні: середа

Терези

Талісман Терезів - кільце на безіменному пальці, яке принесе удачу. Прикрашати його може лазурит, опал, онікс, нефрит, а правлячий метал цього знаку – бронза. Також талісманом стане ще й образ серця, яке принесе їм силу життя, відкриє таємниці, які містяться в них самих. Найкраще підходить срібний кулон у формі серця. Талісманами також можуть стати пятилистный квітка, соняшник, метелик, лебідь, голуб, ластівка і конвалія.

Щасливі числа: 2, 5, 6, 9

Вдалі дні: п'ятниця, субота

Скорпіон

Добрим талісманом для Скорпіона може стати сам скорпіон. Їм підійде чорнене срібло і кулон у вигляді скарабея, змії або піраміди.

Щасливі числа: 9 і кратні 9

Вдалі дні: вівторок

Стрілець

Талісманом Стрільців може стати підкова: як підвіска, так і над дверима. Підкова принесе їм удачу. Ще один незвичайний талісман – саламандра. Птах фенікс або її зображення також підійде в якості талісмана. Ніж - для любителів подорожувати. Його рукоятку можна прикрасити камінням червоних і синіх відтінків.

Щасливі числа: 3 і кратні 3

Вдалі дні: четвер

Козеріг

Талісманом для Козерога може стати монета, медальйон, друк, статуетка з каменю, а також старовинні годинники, які мають магічне значення.

Щасливі числа: 3, 5, 7, 8, 14

Вдалі дні: вівторок, субота

Водолій

Талісманами Водолія можуть стати ікона, фігурка ангела чи птиці. Можна зробити ловець снів, прикрасивши його пір'ям. Кращими камінням для Водолія є сапфір, циркон, аметист і аквамарин, а металом – олово.

Щасливі числа: 2, 4, 8, 9, 11, 13

Вдалі дні: середа, субота

Риби

Прекрасним талісманом для Риб може стати мушля. Найкраще пройтися по берегу і відшукати її самостійно, так як завдяки внутрішньому чуттю можна знайти справжній талісман.

Щасливі числа: 6,7,11

Вдалі дні: понеділок, четвер, п'ятниця

Нагадаємо, що Павло Глоба розповів, яким знака Зодіаку в листопаді доля підготувала неприємні сюрпризи.

Як повідомляв портал Знай.ua, деяким знакам Зодіаку до кінця року казково пощастить у фінансовому плані.

Також портал Знай.ua писав, що Павел Глоба розповів, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача до кінця 2019 року.