Нумерологи вважають, що для щасливого шлюбу необхідно обережно вибирати дату, коли ви узаконите свій союз з другою половинкою. За словами нумерологів, грати весілля в листопаді - вибір найрішучіших. Хоча згідно з народними повір'ями листопадове весілля буде щасливим, нумерологи вважають, що так швидко робити висновки не потрібно.

Нумеролог Володимир Кузнєцов розповів, які дні у листопаді будуть найбільш вдалими для одруження.

Кузнєцов назвав найбільш вдалу дату для шлюбу у листопаді: "Предки вважали, що листопад дарує молодятам безтурботне і багате життя, адже в цьому місяці селяни переставали працювати, а тільки насолоджувалися плодами своєї праці. Однак для одруження підходить не кожен день. 11.11.2019 — ідеальна дата для розпису, адже 11 — щасливе і божественне число".

За словами нумеролога 10, 19 та 26 листопада теж сприятливі дати для того, щоб одружитися. А ось в кінці місяця, після 27 листопада, свято краще не влаштовувати, тому що починається різдвяний піст. Нумеролог порадив не вступати в шлюб і 4 листопада - день Казанської ікони Божої Матері.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Існує кілька прикмет про погоду під час весілля. Мороз в день весілля символізує міцну сім'ю і довгі взаємини, відлига - на голову молодят зваляться випробування. Якщо в день весілля пішов перший сніг - це до багатства, а дощ - на щастя.

Нагадаємо, раніше названі знаки зодіаку, яких чекає бурхливе особисте життя у 2020 році: буде кипіти, як вулкан.

Також Знай.uа писав про казкове багатство до кінця року: три знака Зодіаку, в яких кури гроші не клюватимуть.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які зіграють весілля до кінця року.