Росія має намір створити зброю Судного дня. Як повідомляє ЦРУ, вона здатна викликати цунамі.

За словами американської розвідки, новітня розробка РФ називається океанською багатоцільовою системою з безпілотними підводними апаратами. Кожен з них оснащений небезпечною ядерною установкою. Пристрій нагадує безпілотник з ядерною торпедою на борту. Апарат може зануритися на глибину до 1000 метрів і розігнатися до 300-350 км/год.

В ЦРУ відзначили, що безпілотні підводні апарати здатні нести як звичайні, так і ядерні боєголовки, що дозволяє їм вражати різні цілі: авіаційні групи, берегові укріплення та інфраструктуру. Швидше за все, таким чином безпілотник використовувати не будуть.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як розповіли фізики-ядерники, підірвана в потрібній точці океану ядерна зброя може викликати локальне цунамі. В кінці 1960-х американці намагалися створити щось подібне. Тоді підводні операції Crossroads Baker і Hardtack I Wahoo визнали успішними.

Нагадаємо, що у Дрездені, Німеччина, вчені заявили, що їм вдалося відшукати заповіт Адольфа Гітлера. Раннє про заповіті фюрера не було нічого відомо.

Як повідомляв портал Знай.uа, на тимчасово окупованій території Донбасу горить склад боєприпасів окупантів. Неподалік припасу вранці прогриміли вибухи і почалася пожежа.

Також портал Знай.uа писав, що мешканцям Львова буде цікаво дізнатися, що в їх місті знімають фільм, який розповідає про події Другої світової війни і стосується такої болючої теми як голокост.