Еротичний гороскоп на 8 листопада Овен

Ви будете дуже спокусливі у важких тканинах, краще всього підійде твід і ніжні тонкі панчохи до нього. Вас моментально захочеться зігріти.

Еротичний гороскоп на 8 листопада Телець

Перед любовними іграми вам потрібно буде закінчити невідкладні справи. Якщо партнер вас дочекається, то ви залишитеся у його розпорядженні надовго.

Еротичний гороскоп на 8 листопада Близнюки

Рутинний секс – найгірше, що може трапитися з вами у цей день. Краще взагалі відмовитися, якщо він буде точно таким же, як і вчора, і позавчора, і рік тому.

Еротичний гороскоп на 8 листопада Рак

У Раків будуть різкі сплески сексуального настрою. Не соромтеся відвернути коханого від буденних справ, навіть якщо перші пару секунд він буде чинити опір.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Еротичний гороскоп на 8 листопада Лев

У вашому інтимному житті станеться щось, що ви ще не скоро забудете. І згадувати будете це не з жахом, а з ностальгією. Постарайтеся запам'ятати все.

Еротичний гороскоп на 8 листопада Діва

Жінки Діви будуть дуже повільними, а чоловіки, навпаки, захочуть прискорити події. Краще Дівам з Дівами не зустрічатися, хоча б сьогодні.

Еротичний гороскоп на 8 листопада Терези

Звичайна бесіда виявиться для вас більш плідною, ніж самий бурхливий секс. Ви багато чого зрозумієте з цієї розмови, а також зможете вдосталь насолодитися один одним, хоча і трохи в іншому сенсі.

Еротичний гороскоп на 8 листопада Скорпіон

Зірки радять вам бути пасивним гравцем в сексі. Дайте партнерові «похазяйнувати», так він відчує себе на висоті, та й вам сподобається.

Еротичний гороскоп, Freepik
Еротичний гороскоп, Freepik

Еротичний гороскоп на 8 листопада Стрілець

Від висловлювання своїх бажань і претензій партнеру, ні грім, ні блискавка не спалахнуть над вашою головою. Адже ви хочете, щоб обидва були щасливі?

Еротичний гороскоп на 8 листопада Козеріг

У вас буде якраз потрібний настрій, щоб відверто говорити на сексуальні теми. Тільки не видавайте всі ваші секрети.

Еротичний гороскоп на 8 листопада Водолій

Вам треба навчитися цінувати прості радості і отримувати від них задоволення. Будь-які надмірності призведуть лише до жахливих наслідків.

Еротичний гороскоп на 8 листопада Риби

Якщо ви сьогодні почуєте відмову від партнера, то варто вирішувати цю проблему негайно. Всьому є причина, залишилося вам знайти вашу.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.