Еротичний гороскоп на 18 листопада Овен

Сьогодні ті чи інші ласки вашого партнера будуть вам неприємні, однак він із завидною завзятістю буде повторювати їх без кінця, поки, нарешті, ви йому не зізнаєтеся в своєму невдоволенні і дискомфорті.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Телець

Сьогодні вас не буде залучати новизна і експерименти, швидше за все, потягне на щось знайоме. У зв'язку з цим дуже захочеться колишнього партнера. Якщо дуже хочеться, то можна. Напевно він не буде проти.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Близнюки

Близнюкам сьогодні напевно буде дуже хотітися інтиму, однак, можливо, їх партнер не буде до цього готовий. Хвороба, робота і різного роду клопоти – все це може стати серйозною перешкодою на шляху до інтимної близькості.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Рак

Сьогодні для любовних ігор варто вибрати білизну незвичайних забарвлень. Фіолетове, зелене або, на худий кінець, червоне. Ще краще, якщо знайдете що-небудь в квіточку або курячу лапку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 листопада Лев

Леви відштовхуються сьогодні від приказки "Справі час, потісі – година" і роблять це з завидною впертістю. Тому, поки вони не закінчать вирішувати всі свої нагальні проблеми, ні про яке інтимне проведення часу і мови йти не може.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Діва

Сьогодні хтось з вас під час любовних ігор буде схильний до того, щоб жартувати і розважатися, однак іншому таке положення речей явно подобатися не буде, оскільки сміх не стане збуджуючим фактором. Постарайтеся знайти якийсь компроміс.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Терези

Сьогодні варто прислухатися до думки ваших друзів про вашого інтимного партнера, як про людину. Зрештою, його надійність, комунікабельність і адекватність вам і в ліжку не завадять, а зі сторони видніше, ніж зсередини ситуації, та ще і в запалі пристрасті.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Скорпіон

В цей день ви не зможете передбачити наступну еротичну дію вашого партнера, оскільки вона буде воістину нез'ясовна і непередбачувана. Однак не варто надавати великого значення логіці, тим більше що її сьогодні, швидше за все, і не буде зовсім.

Еротичний гороскоп, фото - соціальні мережі
Еротичний гороскоп, фото - соціальні мережі

Еротичний гороскоп на 18 листопада Стрілець

В цей день вам захочеться вести себе з вашим партнером не так, як зазвичай. А він, навпаки, буде мріяти про сексуальну стабільність Доведеться шукати якусь золоту середину, щоб уникнути сварок і взаємонерозуміння.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Козеріг

Козерогам варто сьогодні триматися подалі від представників своєї статі, оскільки спілкування з ними можуть вилізти вам боком: або вони побачать у вас джерело конкуренції і почнуть будувати всілякі підступи, або раптом зовсім недоречно переймуться до вас полум'яним почуттям і ходу вам не даватимуть.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Водолій

Сильне бажання, яким ви будете спраглим весь цей день, змусить вас шукати товариства вашого статевого партнера в незапланований час і у незапланованому місці, що, можливо, трохи його шокує. Але, розібравшись у ситуації, він тільки порадіє вашому сьогоднішньому темпераменту.

Еротичний гороскоп на 18 листопада Риби

Подружні обов'язки Рибам краще всього виконувати сьогодні не де-небудь, а на кухні. Краще, звичайно, заздалегідь підготуватися до такого знаменного дня і прикрасити кухню квітами, а на підлогу постелити перину з мереживами. Але в крайньому випадку підійде і стара шуба!

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.