Відомо, що в понеділок, 18 листопада, свій День народження святкує найпопулярніший пенсіонер. Дід Мороз завжди виглядав однаково: високий, з довгою сивою бородою і в шубі. Знаменитий дідусь носить костур і мішок, у якому лежать подарунки. Також він вважає за краще пересуватися на санях, які запряжені кіньми.

Дід Мороз

До того ж, досить довгий час Дід Мороз вважався підозрілим холостяком, а поява внучки Снігуроньки викликало багато питань. На сьогоднішній біля зимового селебріті вже є своя сімейна історія. З'ясувалося, Дід Мороз одружений на Матінки Зими. Пенсіонер розповів, що дружина принесла йому 3 дітей, а саме Завірюху, Холоднечу і Метелицю. У перших двох сімей немає, а Метелиця придивилася Сніговикові. І ось, у щасливому шлюбі і народилася мила донька Снігуронька.

Також відомо, що у знаменитого Діда Мороза є конкурент зі США - Санта Клаус. Він прославився на землях Діда Мороза завдяки рекламі Кока-Коли та кави Якобс, і новорічних фільмах. Іншими словами, Санта Клаус намагався максимально відібрати владу у Діда Мороза. На перший погляд здається, що люди похилого віку дуже схожі, з чим вони, звичайно, не погодяться. Вони цілком і повністю впевнені, що між ними є ціла прірва з відмінностей.

Дід Мороз

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, як і де зустріти новорічні свята.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Вінниччині побудують будиночок Святого Миколая. Він буде розташований в Подільському зоопарку.

Також портал Знай.ua писав, чого чекати в 2020 році всім знакам Зодіаку.