Еротичний гороскоп на 28 листопада Овен

Вас в цей день всі будуть вчити життю, та ще й можуть навчити й інтимним премудростям. Ось тільки роздратування на цих гуру перейде і на коханого.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Телець

День ідеально підійде для здійснення давньої сексуальної мрії. І ваш партнер буде навіть радий виконати вашу пропозицію. Можете робити все, що захочете.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Близнюки

Вам дуже захочеться сексу на відкритому просторі. Але для вулиці і даху занадто холодно, тому просто максимально звільніть спальню від меблів і речей. Ліжка буде достатньо.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Рак

У Раків можуть виникнути розбіжності з партнером. Тому потрібно домагатися бажаного ласкою і ніжністю, а суперечка ні до чого не призведе. Будьте хитріше.

Гороскоп на грудня

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 листопада Лев

Щоб у вашому інтимному житті була гармонія, вам дуже потрібно подбати, щоб ваша спідня білизна за кольором або за формою гармоніювала з нижньою білизною партнера.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Діва

Сама звичайна спідниця допоможе Дівам жінкам в цей день. Вона підвищить їх жіночність в очах протилежної статі. А Дівам чоловікам краще шукати собі партнерку саме в довгій спідниці. На її тлі вони відчують себе більш мужніми.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Терези

Будь-які проблеми в інтимному житті ви спробуєте вирішити логічно. Але ви зовсім забуваєте, що головне в них – голос тіла і пристрасті. Ось кого дійсно потрібно слухати для вірного рішення.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Скорпіон

В цей день вас може почати переслідувати минуле. Якщо повернувся колишній партнер, то сприймайте його просто як помилку молодості, на якій потрібно навчитися, а потім забути про неї.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 28 листопада Стрілець

У вас відмінно вийде зводити інших людей. Так що якщо якийсь шанувальник вам сильно набридає, то можете сміливо сплавити цей головний біль комусь іншому. А самі займатися пошуком того самого.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Козеріг

Секс навряд чи принесе радість Козерогам в цей день. Вам ніяке спілкування не потрібно. Підійдуть хіба що легкі і ніжні ласки. І те, партнер ще повинен погодитися на такий розвиток подій.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Водолій

На Водоліїв накотиться нова хвиля пристрасті, вам захочеться витратити на любовні ігри всі 24 години. Можете не стримувати себе, і зірки, і партнер вас підтримають.

Еротичний гороскоп на 28 листопада Риби

Пам'ятайте, що щоб отримати сексуальне задоволення одного вашого бажання буде недостатньо. Бажано, щоб партнер був не проти. Насильно милим не будеш.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.