Син відомого російського художника Нікаса Сафронова, піаніст Лука Затравкін потрапив в незручну ситуацію, яка стала новиною в мережі. Він застряг в унітазі літака під час рейсу з Казані до Москви.

Відео інциденту опублікували в мережі пасажири рейсу.

"Самостійно вибратися з пастки Сафронов не зміг і почав кликати на допомогу. Екіпаж негайно зреагував на його крики, додатково була потрібна допомога пасажирів. За словами очевидців, піаніста охопила паніка, він почав голосно кричати. Пасажири в хвості салону застигли в нерозумінні і збентеженні: одним було смішно, інші не знали, як допомогти великому талантові", – сказано в описі.

Незграбний інцидент стався в момент, коли оголошували підготовку до посадки. Він кричав, що не помре в туалеті, а витягувати 200-кілограмового піаніста з туалетного пастки допомагали не тільки члени екіпажу, але і пасажири.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кажуть, це вже вчетверте відбувається з Лукою. Виною тому – зайва вага піаніста", – додали в мережі.

Сам Лука обурився цькуванням мережі після інциденту і розповів, що має намір подати в суд не тільки на авіакомпанію "Перемога", але і на пасажира, який зняв неприємну ситуацію на відео.

"Я у дуже пригніченому стані, що вся ця історія потрапила в ЗМІ. Це показує рівень людей, які коли хтось помирає, гинуть. Замість того, щоб поспішати на допомогу, приймаються знімати, викладати, заробляти на цьому. Це дух часу. Але я знайду його і подам на нього до суду, і він відповість по всій строгості закону", – сказав піаніст.

Нагадаємо, вчені винайшли новий матеріал для унітазу.

Як повідомляв Знай. ua, під ніс Лаврову українці принесли бойові унітази.

Також Знай. ua писав, що на борту МКС зламалися всі російські туалети.