Американська наречена – 24-річна Крістін замість нареченого влаштувала весільну фотосесію зі своїм улюбленим песиком, і прославилася в мережі. Як виявилося, у США нині набирають популярності фотосети нареченого і нареченої перед вінчанням – так звані фото "першого погляду". Однак 25-річний наречений Крістін Дунканом Дюпрі відмовився від цієї ідеї і заявив, що хоче вперше побачити наречену у весільній сукні біля вівтаря, куди приведе її батько.

Фотосесія з собакою, Instagram
Фотосесія з собакою, Instagram

Але дівчина не розгубилася і не стала засмучуватися з цього приводу – вона просто влаштувала фотосесію зі своїм чорним дворічним песиком Зікі. Кадри відомого фотографа Перрі Фарлоу з агентства Farlow Photography, вийшли дуже зворушливими і швидко розлетілися мережею. Наречена зізналася, що для неї це було по-справжньому особливо. Адже лабрадор трохи заспокоїв її у всій передвесільній метушні. Як повідомляє видання Today, Зікі радісно зустрів господиню і навіть спробував на смак її букет.

Фотосесія з собакою, Instagram
Фотосесія з собакою, Instagram

Фотосесія з собакою, Instagram
Фотосесія з собакою, Instagram

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, розумний пес приносить не тільки тапочки, веселе відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що волонтери врятували цуценя з незвичайною особливістю.

Також портал "Знай.uа" писав, що на світ народився унікальний пес кольору вічної весни.