Фінальний сезон серіалу "Гра престолів" (Game of Thrones) вийшов майже півроку тому, а в домашньому прокаті з'явиться вже наступного місяця.

Канал HBO продовжує тішити фанатів культового серіалу і випустив колекційний збірник телесаги, до якого увійшли всі вісім сезонів "Гри престолів", а також коментарі творців і видалені сцени. Частина вирізаних сцен нещодавно з'явилися напередодні на youtube.

В мережі виявилися доступні вирізані сцени з третьої серії останнього сезону "Довга ніч", де Король Ночі та його армія атакує Вінтерфелл.

В остаточний монтаж серії не увыйшли деякі епізоди битви Теона Грейджоя з полчищами білих ходоків, подвиги Тіріона Ланністера і Санса Старк в крипті в момент нападу мертвих, а також подробиці бенкету в честь перемоги.

Подивитися вирізаний момент можна на Entertainment Weekly.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у травні вийшла фінальна серія "Гри престолів"

Як повідомляв портал Знай.ua, фанати "Гри престолів" обрали найчарівнішого персонажа

Також Знай.ua писав, у мережі підрахували, скільки життів погубила "Гра престолів" за 8 сезонів.